Diner:

`s Avonds bieden wij in ons sfeervol gedecoreerde restaurant dagelijks wisselende menu`s aan. Bij het samenstellen van onze menu`s maken wij zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten die het seizoen en onze streek ons te bieden hebben!

Halfpension is ook mogelijk. Voor slechts € 19,95 geniet u van een heerlijk driegangenmenu. Gelieve bij de boeking door te geven of u gebruik wenst te maken van halfpension.

Dieetwensen zijn geen probleem mits u deze van te voren bij ons bekend maakt! Dan zorgt de keukenbrigade bestaande uit Patrick en Stephen voor een heerlijk driegangenmenu op maat!

 

 

Bij goed weer en voldoende belangstelling in de zomer zetten wij onze barbecue aan en kunnen we samen gezellig buiten eten!

 

Lunchpakketten:

Naast onbijt en diner biedt ons hotel ook lunchpakketten aan. Gelieve tijdens uw reservering aan te geven of u gebruik wenst te maken van een lunchpakket.

 

Groepen:

Mocht u overwegen om met een vriendengroep, familie of andere groepssamenstelling bij ons te willen overnachten en dineren bespreken wij steeds van te voren een vers groepsmenu samen met u. Ons streven is natuurlijk dat onze gasten op en top genieten bij ons.