Zuid-Limburg heeft heel wat te bieden voor jong en oud, voor sportievelingen, natuur- en cultuurliefhebbers. Levensgenieters zijn natuurlijk helemaal hun element in onze bourgondische streek.  Dat Zuid-Limburg een beetje buitenland in eigen land is, zal u snel duidelijk worden wanneer u dit prachtige stukje Nederland bezoekt en dit komt niet alleen door onze zachte ‘G’! Vanuit ons hotel kunt u uren lang wandel- en of fietstochten maken. Deze tochten leiden u langs beekjes en bossen afgewisseld door akkers en weilanden met hier en daar een idyllisch Limburgs dorpje met typische vakwerkhuisjes . Op het Drielandenpunt in Vaals, het hoogste punt van Nederland, kunt u vanuit de Boudewijntoren genieten van een overweldigend uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland, de Belgische Voerstreek en de Duitse Eifel. Ook kunt u op het Drielandenpunt urenlang dolen in het “Drielandenlabyrinth” en schitterende wandelingen maken in deze bosrijke omgeving.
 De natuurparken in de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel zijn zeer goed bereikbaar vanuit ons hotel en zijn zeker een bezoek waard.
De nabijgelegen steden Aken en Maastricht hebben heel wat te bieden op cultureel gebied en lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen!

Ons hotel beschikt over uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden en uitstapjes die de moeite waard zijn in onze omgeving. Natuurlijk helpen wij u graag met het samenstellen van een leuk dagprogramma in onze omgeving.

Wandelroutes in de nabijheid van ons hotel zijn bij onze receptie gratis verkrijgbaar.